Șef de Lucrări Dr. Andrei Nanu

Facultatea de Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”

Șef de Lucrări Dr. Andrei Nanu

Facultatea de Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”

Biography

Licențiat în medicină și drept, în  prezent este Șeful Disciplinei „Elemente juridice medicale și malpraxis”, înființată în anul 2017 la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

În perioada 2015-2017 a fost Șeful Disciplinei „Organizare profesională și legislație medico-dentară”, înființată în anul 2015 la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” București.

În perioada 2015-2016 a fost consultant al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate și al Ministerului Sănătății în domeniile: legislaţie medicală, drepturile pacientului, malpraxis medical.

În perioada 2009-2013 a coordonat două proiecte strategice de cercetare și educație medicală pe teme de legislație medicală și malpraxis medical co-finanţate de Fondul Social European și  derulate la nivel național în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentişti din România, Școala Națională de Sănătate Publică Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București și Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T.Popa” Iași.

All sessions by Șef de Lucrări Dr. Andrei Nanu

MALPRAXIS ÎN DERMATOLOGIE

29 mai 2019
09:00 - 10:30
Sala Henri Coanda