Asist. Univ. Dr. George Nicola

Facultatea de Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”

Asist. Univ. Dr. George Nicola

Facultatea de Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”

Biography

Licențiat în medicină, în  prezent este Asistent Universitar la  Disciplina „Elemente juridice medicale și malpraxis”, înființată în anul 2017 la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”;

În 2016, este autorizat de Ministerul Sănătății ca “Formator în domeniul – Prevenirea și managementul situațiilor de malpraxis”, în urma participării la Programul de Formare de Formatori, organizat de Școala Națională de Sănătate Publică Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar Bucuresti.

În calitate de “Formator al MS”, a participat la instruirea medicilor pe probleme de legislație medicală și instruire specializată a medicilor și asistentelor pentru conformitatea practicii medicale cu normele etice și legale aplicabile.

În 2005, Doctor în Medicină – “Bronșiolita acută la sugar și copilul mic; factorii de risc, aspecte clinice, evolutive și histopatologice” în cadrul UMF Craiova. În prezent Doctorand în cadrul UMF Carol Davila – „Relevanța și impactul introducerii noțiunilor de legislație specifică și malpraxis medical în programa de pregătire universitară a medicului”.

All sessions by Asist. Univ. Dr. George Nicola

MALPRAXIS ÎN DERMATOLOGIE

29 mai 2019
09:00 - 10:30
Sala Henri Coanda