Recomandări

Programul secretariatului:

  • Miercuri, 29 mai 2019, între orele 07:00 – 17:00.
  • Joi, 30 mai 2019, între orele 08:00 – 17:00;
  • Vineri, 31 mai 2019, între orele 08:00 – 15:00;

Operatorul evenimentului:

Arkona Medical Events

Mobil: 0774 625 878

E-mail: conferinta@dermatologieiasi.ro

Pentru bună desfășurare a conferinței, vă rugăm să luați în considerare următoarele recomandări:

Participanți

Materialele evenimentului vor fi primite de participanții care au achitat taxa până la data de 25 aprilie 2019. Acestea vor fi înmânate doar titularilor de drept. Înscrierile pe loc nu garantează primirea materialelor menționate și nici a certificatului de participare în ultima zi a manifestării. Taxa de participare asigură accesul la prezentările în plen, coffee-break-uri si ceremonia de deschidere. Vă recomandăm să purtați ecusonul pe tot parcursul desfășurării manifestării.
Studenții, rezidenții și pensionarii trebuie să prezinte la secretariatul evenimentului carnetele de student/rezident validate pe anul în curs și cuponul de pensie.

Certificate participare

Participanții la Conferința de Dermatologie “Zilele Gh. Năstase”, ediția a XXV-a vor primi un certificat de participare creditat cu puncte EMC, eliberat de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele se vor înmâna exclusiv titularilor de drept vineri, 31 mai 2019, la secretariatul evenimentului. În cazul înscrierilor pe loc și/sau înscrierilor realizate greșit, certificatul de participare se va elibera în 3 săptămâni de la terminarea evenimentului.

Lectori

Memory stick-urile, CD-urile sau DVD-urile cu prezentările dumneavoastră vor fi aduse la pupitrul tehnic din sala de conferințe în dimineața zilei în care are loc expunerea sau în pauzele dintre sesiuni.
Vă rugăm să respectați timpul alocat prezentărilor! La finalul prezentării, va fi emis un semnal sonor de avertizare a expirării timpului. În decursul prezentării veți avea pe ecran numărătoarea inversă a timpului rămas.

Informații organizatorice

Orice formă de publicitate în afara pachetelor Conferinței de Dermatologie “Zilele Gh. Năstase”, ediția a XXIV-a, este interzisă.
Vă rugăm ca, din respect pentru lectori și ceilalți participanți în auditoriu, pe toată perioada prezentărilor să activați opțiunea Silent la telefoanele mobile.

Despre "Zilele Gh. Năstase"

Conferinta își propune sǎ pǎstreze tradiția: sǎ fie o gazdǎ primitoare pentru toți participanții, sǎ menținǎ standardul științific cât mai sus, sǎ ofere ocazia unor dezbateri ṣi schimburi de experiențǎ profitabile, sǎ promoveze noul în terapia dermatologicǎ ṣi, nu în ultimul rȃnd, sǎ ofere prilejul petrecerii unor momente memorabile la Iaṣi.